Lowrider.fi info

Welcome to the Lowrider.fi community.

Lowrider.fi is for all car enthusiasts who have the same ”low is a lifestyle” type of attitude, regardless of the car make and model. If you like the lowered and modified cars, airbag setups, minitrucks, draggin, burnouts and you have a relaxed attitude to life without unnecessary tensing – welcome!

A super low car ownership is not required to gain entry to our forum, in spite of the website’s name and the make or the model of the car is also irrelevant. Similarly, various types of build styles from old school to new school cars and everything between that are welcome. Even though some enthusiasts have more modified cars that the others, we value here in equally old school style of minimalist solutions. The most important thing is the right attitude and interest in this great hobby.

If you have installed or have planned to install such things as an air suspension to your car, you’re in the right place. If coilover threads in your car work only in one direction -> more lowering, you are welcome! Maybe you do not want your car to be very low, but decent sound systems are close to your heart. Wide, shiny rims or performance acquired through the motor swap are also such things, which members of the Lowrider.fi community like. This time let’s leave the unnecessary limits concerning car brand and manufacturing land and focus on the essential thing – our wonderful hobby, and its development, which is main reason we all are at this website!

The purpose is also to share know-how among the members of the different ways to build a car, especially in lowering the suspension and the related modifications. We try to connect to this forum all information about the less known lowering technics such as hydraulics and pneumatics-based solutions. Our aim is also to develop the local Finnish culture in building cars closer to the international standard also in this area.

Lowrider.fi – Me jatkamme siitä, mihin muut autokerhot lopettavat! :D

Tervetuloa mukaan Lowrider.fi yhteisöön. Lowrider.fi nettisivut on tarkoitettu kaikille saman ajatusmaailman jakaville harrastajille automerkistä ja -mallista riippumatta. Jos pidät matalista ja hienoista autoista sekä sinulla on rento asenne elämään ilman turhaa jännittämistä – tervetuloa!

Lowrider.fi on auton merkistä, mallista ja valmistusmaasta riippumaton kaikille avoin kerho, joka ei nimestä huolimatta ole keskittynyt ainoastaan mataliin autoihin. Emme ole keskittyneet toimintaan ainoastaan Suomessa. Jäseniä Lowrider.fi kerhossa on myös ulkomailla Pohjois-Amerikkaa myöten.

Meidän tarkoitus ei ole kilpailla muiden suomalaisten autokerhojen kanssa, vaan me jatkamme siitä, mihin muut autokerhot lopettavat.

Supermatalan auton omistamista ei edellytetä mukaan pääsemiseen, yhteisön nettisivujen nimestä huolimatta, eikä auton valmistusmaalla tai merkillä ole merkitystä. Samoin eri rakentelusuuntausten mukaiset autot ovat tervetulleita. Yhteisön nimestä huolimatta emme ole kaikki meksikolaisia ja aja hydrauliikalla varustetulla 1964 vuosimallin avo-Impalalla. ;) Vaikka osa harrastajien autoista onkin enemmän rakennettuja, arvostamme täällä myös yhtä lailla old school tyyliin pelkistettyjä ratkaisuja. Tärkeintä on oikea asenne ja kiinnostus aiheeseen!

Mikäli olet asentanut tai suunnitellut asentavaisi esim. ilmajousitusta autoosi, olet oikeassa paikassa. Jos coilovereidesi kierteet toimivat vain yhteen suuntaan -> lisää madallusta, niin tervetuloa! Ehkä et ole halunnut autostasi erityisen matalaa, mutta kunnon äänentoistolaitteet ovat lähellä sydäntäsi. Leveät ja kiiltävät vanteet tai moottoriswapin kautta hankittu suorituskyky ovat myös sellaisia asioita, josta Lowrider.fi yhteisön jäsenet pitävät. Tällä kertaa jätetään vaan turhat automerkkiin ja valmistusmaahan liityvät rajat pois toiminnasta sekä keskitytään olennaiseen – hienoon harrastukseen ja sen kehittämiseen, jonka takia me kaikki olemme näillä sivuilla!

Kyllä täällä kelpaa esitellä vaikka korotettua jenkki-pickupia tai euroautoa, jossa on 700hv turbotekniikka. Ei auton madaltaminen ole edellytyksenä päästä meininkeihin mukaan – oikea asenne riittää! Myös hienoista moottoripyöristä sopii laittaa kuvia ja tehdä projektitopicin.

Yhteisön tarkoitus on myös jakaa tietotaitoa jäsenien kesken erilaisista tavoista rakentaa autoa, erityisesti madaltamiseen ja alustan muutoksiin liittyen. Pyrimme yhdistämään tälle foorumille myös Suomessa vähemmän tunnettujen alustarakenteiden kuten hydrauliikkaan ja pneumatiikkaan perustuvien ratkaisujen harrastajat. Suomessa varsin uutena rakentelutyylinä on USA:ssa jo 1980-luvulta asti suosittuna rakentelusuuntauksena ollut Minitrucking, jossa eri mallisia pickupeja rakennetaan mahdollisimman mataliksi. Tarkoituksena on kehittää suomalaista autonrakentelukulttuuria lähemmäs kansainvälistä tasoa myös tällä alalla sekä tuoda rakentelu myös Suomessa tunnetuksi.

Vastaa